Limousin rund/vlees

Limousin rund/vlees

Van Bommel Beef staat garant voor superieure kwaliteit.
Om deze superieure kwaliteit te kunnen garanderen vindt er een uiterst nauwkeurige selectie plaats op het moment van aankoop van de jonge Limousin stieren en wanneer de stieren tussen de 18 en de 22 maanden zijn, rijp zijn voor de slacht.

Het Limousin rundvlees is synoniem voor een superieure kwaliteit fijn vezelig en mager vlees met veel smaak en een fijne dooradering van natuurlijk, gelijkmatig verdeeld vet. De karakteristieken voor een mals en sappig stukje vlees. Om de malsheid te garanderen wordt het karkas na slachten 8 dagen gerijpt. Na die 8 dagen van rijpen wordt het karkas uitgebeend en geportioneerd.

Met het vlees van het Limousin ras keert de consument tevreden terug naar de natuur. Wij Nederlanders denken vaak dat lekker eten bij een speciale gelegenheid hoort, maar die opvatting is allang achterhaald. Soberheid verlengt het leven niet, het lijkt alleen langer te duren. Genieten van het leven, daar draait het om!

Zoals u gelezen hebt werkt van Bommel Beef met een exclusief, gezond, eerlijk en puur natuur rundvlees product.(the premium beef experience)
Wij willen u hierbij graag uitnodigen om dit exclusieve rundvlees eens te proberen. Daarbij loopt u echter het risico dat u niet meer anders wilt.