Van Bommel 2017-11-10T10:26:23+01:00
limousin runderen

Van Bommel

Dè keten van ”koe tot kroket”.
Van Bommel is een vleesveebedrijf dat in de landelijke omgeving van de Achterhoek wordt gerund door de familie van Bommel. Dit bijzondere bedrijf is gespecialiseerd in het houden van uniek vleesvee en de productie van superieure rundvleeskroketten en- bitterballen.

Het vlees is afkomstig van de Limousin runderen die de familie houdt op haar bedrijf.
De Limousin staat dicht bij de natuur en kan maandenlang buiten gehuisvest worden en beschikt over een superieure vleeskwaliteit. Het Limousin ras kenmerkt zich door zijn fijn vezelige en magere kwaliteitsvlees; bron van de exclusieve smaak beleving.

Van Bommel draagt het welzijn van de runderen hoog in het vaandel. Zo worden de runderen in groepen gehuisvest, liggen binnen op stro, beschikken over bewegingsvrijheid in de open lucht, worden gevoerd van lokale teelt en krijgen uitsluitend medicatie toegediend bij een aandoening. Doordat de dieren op deze manier worden gehouden, blijft de speciale kwaliteit van het vlees gewaarborgd.

Van Bommel Snacks

De Van Bommel kroketten en bitterbal zijn ontstaan vanuit de vraag naar kwaliteitssnacks met écht vlees. De kroketten en bitterballen van Van Bommel worden nog op de ambachtelijke manier gemaakt. Van het premium Limousin rundvlees wordt een rijke bouillon getrokken: het basisingrediënt voor de kroketten en de bitterbal. Het trekken van deze aromatische bouillon duurt maar liefst drie dagen. De verrukkelijke bouillon, het speciale rundvlees én het krokante jasje zorgen samen voor een ongekende smaakbeleving.

Dat is pas genieten!

Oerbrood met kroket
Bitterballen en cider